Cases King Promotions

Van tests tot uitgebreide campagnes

Tiqets - Internationale flyeractie

Met meer dan 8 miljoen gebruikers is Tiqets een grote speler op het gebied van tickets voor attracties en musea. Onze toppers hebben meer dan 25.000 flyers verspreid in de prachtige steden Rome, Barcelona, Parijs en London om zo Tiqets nóg meer op de kaart te zetten. 

Met enthousiasme, toewijding en een enorme lach op onze gezichten hebben wij gedurende een zonnig weekend Tiqets vertegenwoordigd en gezorgd voor een stijging in de internationale merkbekendheid en voor een duidelijke verhoging van het aantal gebruikers van de diensten van Tiqets

Firma Kaas - Direct Sales

Friesland Campina’s start-up Firma Kaas heeft als missie de lekkerste boerenkaas van jouw lokale boer thuis te bezorgen! Met deze leadgeneration actie hebben wij wekelijks tussen de 300-500 leads op straat enthousiast gemaakt voor dit concept. Om de campagne nog groter aan te pakken, hebben onze verkopers ook direct memberships verkocht voor Firma Kaas.

Wij zijn het gezicht van Firma Kaas en door de inzet van goede, gemotiveerde en eerlijke verkopers hebben wij Firma Kaas op een effectieve, maar vooral leuke manier een grote boost gegeven!

Welness Core - Winkeldemonstratie en promotieteams

Met deze mooie activatie campagne zijn wij met een klein promotieteam bij tientallen dierenspeciaalzaken geweest om Wellness core een boost te geven! Wellness Core hondenvoer is natuurlijk, graanvrij, rijk aan proteïnen, en bevat lekker vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt.

Met deze campagne is een ‘redemption rate’ van 60% behaald. Oftewel, 60% van de klanten die wij hebben gesproken is loyale klant geworden!

Whimzees - Sampling

Whimzees heeft een assortiment aan natuurlijke dog chews. Het merk is geboren in Nederland en het product is zonder kunstmatige toevoegingen en volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Om dit aan de consument te laten zien hebben wij een sampling campagne opgezet.

Op de grootste verkooplocaties door geheel Nederland hebben wij duizenden mensen blij gemaakt met het verhaal van Whimzees en een leuke weggeef actie!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach