Direct Sales

Van tests tot uitgebreide campagnes

Bij onze King Promotors zit sales in het DNA. Wij halen goed meetbare resultaten met een pure vorm van koude acquisitie. Onze verkopers zijn actief op onder andere evenementen, deur tot deur, op straat en op beurzen. Elke campagne benaderen wij zorgvuldig en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Wij beginnen met een test en zullen klein starten. Vervolgens zullen wij deze campagne gestructureerd uitbouwen om de opgestelde doelstellingen te behalen.

Direct sales
Wij zijn het gezicht van uw merk en dat vinden wij geweldig! Door de persoonlijke aanpak, onze professionele houding en onze affiniteit met sales zijn wij in staat uw doelgroep ter plekke zo enthousiast te krijgen voor uw product dat het product direct wordt aangeschaft.

Leadgeneration
Met deze vorm van indirecte sales verzamelen onze ambassadeurs warme leads waar u later op uw eigen salesafdeling mee aan de slag kan! Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Als het meest flexibele kantoor in Nederland is bij ons alles mogelijk.

WIlt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Firma Kaas - Direct Sales

Friesland Campina’s start-up Firma Kaas heeft als missie de lekkerste boerenkaas van jouw lokale boer thuis te bezorgen! Met deze leadgeneration actie hebben wij wekelijks tussen de 300-500 leads op straat enthousiast gemaakt voor dit concept. Om de campagne nog groter aan te pakken, hebben onze verkopers ook direct memberships verkocht voor Firma Kaas.

Wij zijn het gezicht van Firma Kaas en door de inzet van goede, gemotiveerde en eerlijke verkopers hebben wij Firma Kaas op een effectieve, maar vooral leuke manier een grote boost gegeven!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach