Flyer campagnes

Van tests tot uitgebreide campagnes

Uw doelgroep bereiken doormiddel van een flyer campagne? King Promotions zet gemotiveerde merk ambassadeurs in om uw doelgroep bij elke flyer campagne enthousiast te maken voor uw merk!

Met flyeren komen veel consumenten in een korte tijd in aanraking met uw merk. Het creëren van een moment tussen het merk en de consument in een paar seconden is hier belangrijk om niet alleen brand awareness te creëren op korte termijn, maar ook om te zorgen dat het merk op de lange termijn in het hoofd van de consument blijft hangen. Dit realiseert King Promotions door de inzet van geschikte merkambassadeurs die er representatief uitzien, uw doelgroep ontvangt met een brede lach, en die over de nodige kennis en ervaring beschikken op het gebied van promotie acties. 

Afhankelijk van uw beoogde doelgroep kunnen flyer campagnes op verschillende momenten en op verschillende locaties worden uitgevoerd, zodat de consumenten uit de juiste doelgroep worden bereikt. Een flyer campagne kan worden georganiseerd in grote binnensteden, op drukke stations of in winkelcentra in heel Nederland, zowel in kleine als in grote oplages!

WIlt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach