Instore Demonstraties

Een boost voor product of dienst

Een echte boost geven aan de verkopen van een product of dienst? Dat kan met een instore demonstratie. Een instore demonstratie is de manier om uw product of dienst aan te bieden in een winkel waar het product direct gekocht kan worden. Wij maken niet alleen de bezoeker razend enthousiast over uw product, maar uw product kan ook direct op locatie worden aangeschaft.  

Instore demonstraties hebben in de winkel een direct effect. Bij een instore demonstratie wordt de normale omzet verveelvoudigd. Maar de demonstraties hebben ook een belangrijke invloed op de langere termijn. Veel van de nieuwe klanten van het product of de dienst zullen blijven terugkomen en het product of de dienst opnieuw aankopen. Uit onderzoek blijkt dat dit voor bijna 50% van de nieuwe klanten geldt. 

Met een instore demonstratie worden nieuwe kopers aangetrokken en worden veel consumenten overgehaald tot een proef aankoop. In combinatie met een actieprijs of een premium bij de aankoop is het effect van een instore demonstratie nog groter. Er zijn veel verschillende vormen van instore demonstraties: Tastings, kookdemonstraties, verkoopacties en animaties.

Kortom, met een instore demonstratie beïnvloeden we de bezoeker positief en kan de bezoeker direct een beslissing nemen en afrekenen. Dit maakt de een demonstratie goed meetbaar en laagdrempelig, maar vooral heel erg succesvol en leuk!

WIlt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welness Core - Winkeldemonstratie

Met deze mooie activatie campagne zijn wij met een klein promotieteam bij tientallen dierenspeciaalzaken geweest om Wellness core een boost te geven! Wellness Core hondenvoer is natuurlijk, graanvrij, rijk aan proteïnen, en bevat lekker vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt.

Met deze campagne is een ‘redemption rate’ van 60% behaald. Oftewel, 60% van de klanten die wij hebben gesproken is loyale klant geworden!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach