Sampling

Voelen, proeven en zien

Met een sampling campagne komt uw doelgroep daadwerkelijk in aanraking met uw product. De beoogde consument kan uw product ervaren, voelen, proeven en zien. De meest directe manier van promotie. 

King Promotions zorgt voor de beste locaties, het beste moment en de juiste boodschap voor de sampling actie. Dit, gecombineerd met aansprekende promotie materialen en onze enthousiaste ambassadeurs, zorgt voor een onvergetelijk moment. Uw product zal worden geassocieerd met deze unieke beleving en de positionering van uw merk zal hierdoor compleet zijn. 

Een sampling campagne zorgt voor een directe verkoopimpuls en voor een merkbeleving bij een grote en specifieke doelgroep. Ook kan een sampling campagne op verschillende plekken plaatsvinden gericht op uw doelgroep. 

WIlt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Whimzees - Sampling

Whimzees heeft een assortiment aan natuurlijke dog chews. Het merk is geboren in Nederland en het product is zonder kunstmatige toevoegingen en volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Om dit aan de consument te laten zien hebben wij een sampling campagne opgezet.

Op de grootste verkooplocaties door geheel Nederland hebben wij duizenden mensen blij gemaakt met het verhaal van Whimzees en een leuke weggeef actie!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach