Over King Promotions

Full-service marketingbureau

King Promotions is het full-service marketing bureau! Wij zijn altijd in staat u maatwerk te bieden. Door ons enthousiast en jong team getrainde ambassadeurs zijn wij het meest flexibele bureau van Nederland. Wij combineren kennis en meetbare resultaten met een dosis lef en enthousiasme om elke campagne tot een succes te brengen!

Wij weten als geen ander dat beleving en persoonlijk contact de weg is naar een succesvol merk. In de tijd van digitalisering is het waardevol om persoonlijk contact met uw doelgroep te houden. Door middel van sales en promotie verbinden onze merkambassadeurs een positief gevoel aan uw product of merk. Wij zullen samen met u de perfecte campagne van concept tot en met uitvoering opzetten. Bijvoorbeeld met het inzetten van promotieteams, direct sales teams, samplingacties, leadgeneration, merkactivatie campagnes en flyeracties.

Promotie en sales zit bij ons in het bloed. Wij zijn pro-actief, betrouwbaar, professioneel en resultaatgericht. Wij werken met doelstellingen die wij samen met u bepalen. Directe communicatie en een persoonlijke omgang met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons samenwerken is dus niet alleen heel goed voor uw business maar is ook heel erg leuk!

WIlt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Transvaalkade 133-2
1091LT Amsterdam

Tel: 06-25 20 2910
info@kingpomotions.nl
www.kingpromotions.nl 

Privacy- en cookiebeleid

© Kingpromotions  2019
Websitedesign: Marketing Coach